вторник, 13 декември 2011 г.

680/365 Коледно парти


Ние, Вики и Мастило.
Женска дреха за коледното парти - малка черна рокля, в редки случаи червена, в повечето случаи от трико, може и малко лъскаво. Трябва да може да се пере лесно, може да се ползва няколко пъти в годината, едно след друго - за служебното, за приятелското и за новогодишното. А каквато и да е материята, мирише смъртоносно на цигари и на други неща.

25 коментара:

  1. хахахах супер описание на хенската дреха, много ме усмихна

    ОтговорИзтриване
  2. Класика! - ако ще е рокря къса да е, черна да е, най-добре от трико (ако няма къде какво да се прикрива) и малко ликра за блясък завършва идеалната картина! И като погледнеш всички са така облечени - не мож ги различи. Различава се само по степента ликра в трикото :) А парфюма е за първите за 20-30 минути, после остава само миризма от цигари... признак, че партито е било забавно:)

    ОтговорИзтриване
  3. Вече са рядко изцепките с червени рокли, черната някак винаги е "правилното решение"! Лошото е, че всички избират това решение и купона става едно черно петно. Наистина трикото, ако е впито и с ликра всички дефекти изскачат. Спомням си когато бяха модерни впити ластични сатенени панталони...ужас! А миризмата на цигари е неизбежна - за това преди купон няма смисъл да се къпете, контите и обличате нови дрешки!

    ОтговорИзтриване
  4. Добре, че е Диор да създаде Малка Черна Рокля - и до ден днешен е класика! Черното отива на всеки, прави те слаба и е елегантно. На снимката не виждам червена рокля. Верно е че черното преобладава, но то наистина винаги е "правилното решение", когато няма нещо друго подходящо.

    ОтговорИзтриване
  5. Като дойде време за партита винаги се чудим какво да облечем и малката рокличка е едно чудесно решение на проблема. Има много красиви модели и дали е черна или червена ако си подбрала подходящият модел за своето тяло, със сигурност ще ти стои идеално и ще събереш погледите на всеки, каквато е й целта разбира се. Има и рискове, точно от такива нацапвания или тази неприятна цигарена миризма, която всякаш попива не само в дрехите с които сме, но и косите ни миришат ужасно силно. На тези коледни партита червеното е подходящ цвят. Нали казват, че то носи щастие за през следващата година. Но няма спор, че черната малка рокля си е класика в жанра и едва ли някога ще има друг цвят или модел, който да го измести.

    ОтговорИзтриване
  6. Дааа, винаги съм си питала няма ли друг цвят освен черното за рокли, когато става въпрос за партита и официални случаи. Не че съм против малката черна рокля, но ми се е случвало да отида на сватба, на която поне половината дами бяха в черно. Някак си не го приемам когато отиваш да се забавляваш... Въпреки, че черното е най-лесният избор трябва да се постараем да мислим и в други цветове. Относно миризмата на цигари попиваща дрехите съм изключително щастлива че от първи юни каквото беше беше, вече въздуха ще е по-чист :)

    ОтговорИзтриване
  7. Забравих да спомена нещо и за червения вариант. Е пак класика, но поне не изглежда все едно отиваш на погребение или се опитваш да изглеждаш по-слаба или не знам какво... Тук ще кажа, че не съм винаги ЗА червеното, но е много много по-добър вариант отколкото черното. Ако си представите половината гости да са само в червено или само в черно мисля, че всички ще се съгласят, че червеното е по-добрия вариант!

    ОтговорИзтриване
  8. Черната рокля си е класика и според мен всяка жена изглежда добре в черна рокля, за това е предпочитано облекло по партита. Не виждам нищо лошо в черната рокля. За това пък червената рокля не отива на всеки. А роклите в други цветове понякога стоят странно. Но каквото и да облечеш миризмата на цигари и пот е неизбежна. Интересно дали сега след забраната за пушене на закрити места дали ще се спазва и докога или просто слагат табелка частно парти и всеки си прави каквото иска?!

    ОтговорИзтриване
  9. Това с миризмата на цигари наистина е така, само заради това мразя да ходя по заведения събота вечер...

    ОтговорИзтриване
  10. А за цвета на роклята според няма чак толкова голямо значение, важното е да си изкараш добре!

    ОтговорИзтриване
  11. Като гледам от снимката, освен че черните рокли преобладават трябва да се обърне внимание и на мъжката половинка. При тях преобладават белите ризи. Момчета, моля ви разнообразявайте цветовете. Класиката черно-бяло отдавна не е на мода. Има доста по-свежи цветове!

    ОтговорИзтриване
  12. Към дамите мога да се обърна с един призив да разнообразяват не само късите впити черни рокли с други цветове, но и с други материи освен класическото трико и класическата кройка. Все пак в една тъмна, задимена "дискотека" човек би се откроявал повече с нещо по-свежо и ефирно. Трикотажните черни, къси роклички по тялото купени за от 20 до 35 лв може да ги оставите за някой по-тъжен случай. Погледайте малко фешън тв, излезте по магазините и молчетата и си купете нещо по-актуално.

    ОтговорИзтриване
  13. Темата за дрехите при жените е толкова обширна, че можем да не спираме да пишем за нея. Сигурна съм, че всяка дама има в гардероба си така прочутата малка черна рокля. Червеният цвят е също много предпочитан и комбиниран с някакъв друг цвят клан може да изглежда доста различно и малко да се пречупи това еднообразие!Особено в тези тъмни заведения където се провеждат събитията-партитата е добре, да внесем малко свежест и да се откроим.

    ОтговорИзтриване
  14. На такива събития за нас жените особено е важно как ще бъдем облечени и какво впечатление ще направим в хората.Разбира се искаме да бъдем харесвани.Черната рокля е класика, тя винаги е била и ще бъде на мода.Но един такъв Коледен празник ми се струва по подходящо да бъдем облечени в цвят, за да посрещнем новата година свежо и заредено с хубави неща.Имайки предвид, че в тези заведения не е особено светло и ако сме с черна рокля съвсем ще се загубим и на снимките.

    ОтговорИзтриване
  15. Скоро наближава новата година и идва големият проблем какво да облечем.Предимно при жените разбира се.Имаме толкова много дрехи, така е, но нямаме нещо ново!Черната рокля си е класика,няма спор и две мнения по въпроса.Но в този момент като че ли ще се изгубим освен ако не заложим на страшно много аксесоари и да за приличаме на коледната елха.Черената рокля ми допада, особено ако е съчетание на два вида платове.А защо не черно с червено.Идеална комбинация.

    ОтговорИзтриване
  16. Каквито да са материите,колкото и пари да струват, няма спасение от аромата на цигари, които като че и в кожата попива.Много е неприятно особено за непушачите.На тези коледни партита винаги се чудим какво да облечем.Нещо ново, което още никой не е виждал, да бъдем стилни, но пък и да ни е удобно за танци през цялата вечер.Черната рокля е класика така е, но трябва нещо по свежо.Червеното е наистина добър вариант и аз съм за него.Може да е с черен клин, но на снимките да се виждаме.

    ОтговорИзтриване
  17. За такива поводи отнема известно време докато решим какво да облечем, но каквото й да е. мириса от тютюнев дим няма как да се спасим от него. Добре , че са измислили хубави перилни препарати, които на следващият ден заличаваш всичко.Е почти всичко.Статията е хубава и темата е добра.Сега ми хрумна защо дизайнерите на платове, не измислят плат, който да не поглъща всякаква миризма, особено на цигари както и на готвени храни.Явно е трудно и все още не са открили перфектната комбинация.Малката черна рокля....ех коя дама няма такава в гардероба си.Но за подобен повод според мен е добре да се избере нещо цветно и забележимо.

    ОтговорИзтриване
  18. Скоро наближава нашето дълго чудене какво да облечем на тези празници коледа и нова година.Винаги искаме да бъдем по различни, хубави и забележими.Няма какво да го крием.Ще започне треската за пазаруване.Може да изберем черна рокля, но със сигурност трябва да я комбинираме с нещо цветно или колан или голямо бижу, за да не стои много безлично.Съгласна съм че за такива поводи трябва да избираме дрехи о естествени материи, които да не ни навредят, особено с този задимен пушек от цигарите, а и ако се лекъосаме по лесно можем да се отървем от петната.Черна рокля с червена малка чантичка и обувки, мисля, че ще изглеждаме добре и ще ни бъде удобно най-вече.

    ОтговорИзтриване
  19. Еххх, ако дрехите и косата ти не миришат смъртоносно на цигари, малко алкохол и коктейл от парфюми значи партито не е било паметно! Това си е мое мнение, въпреки че на следващата сутрин (по-точно казано ден) се чувстваш отвратително знаеш, че си си прекарал добре. Като гледам снимаката от това парти доста е черно-бяла. Няма много цветни дрешки, а би било доста по-весело :) Съгласна съм, че петната на черната рокля не се виждат много, но все пак веднъж посрещаш една година, нали така.

    ОтговорИзтриване
  20. Спомням се като бяхме ходили в Турция, Истанбул да празнуваме една нова година колко беше шарено там. И навсякъде имаше светлини. Тогава си помислих, че са по-европейска столица отколкото ние. Та там тогава почти не видях черното като цвят. Вярно, че имаше много тъмни цветове, но определено черното не беше сред най-носените. По-колоритни личности са от нас!

    ОтговорИзтриване
  21. За жалост има и рискове, точно от такива нацапвания или тази неприятна цигарена миризма, която всякаш попива не само в дрехите с които сме, но и косите ни миришат ужасно силно. На тези коледни партита червеното е подходящ цвят. Нали казват, че то носи щастие за през новата година задължително да имаме нещо червено на себе си.Може да се комбинират с големи бижута или колан и на черна рокля, но има толкова много платове и цветове и наистина в този момент е по добре да се справим на цветното.Вики от Мастило има много приятен глас и хубави песнички.

    ОтговорИзтриване
  22. Да голяма класика е малката черна рокля или червене именно на едно новогодишно парти, но ако трябва да избирам, , червената е по-добре.Придава по голям цвят и няма да се сливаш с масата.За жалост лошият дим наистина неприятно вмирисва дрехите и косите, но няма как.Скоро идва отново тази дилема какво да облечем и понеже нямаме нещо конкретно ново се втурваме по магазините все едно няма да има повече дрехи така пазаруваме.Но крайният резултат винаги е лал хахах страхотна тема за статия. Бих отишла на концерт на МАСТИЛО приятен и нежен глас има и пее на живо!

    ОтговорИзтриване
  23. Като всяко нещо и тук има рискове, от такива нацапвания или тази неприятна цигарена миризма, която всякаш попива не само в дрехите с които сме, но и косите ни миришат ужасно силно. На тези коледни партита червеното е подходящ цвят. Нали казват, че то носи щастие за през следващата година. Тъкмо ще придадем един по коледен вид с нашето присъствие.Но няма спор, че черната малка рокля си е класика в жанра и едва ли някога ще има друг цвят или модел, който да го измести.Като се наблегне да по цветен аксесоар ще бъде идеално.

    ОтговорИзтриване
  24. Съгласна съм че за такива поводи трябва да избираме дрехи о естествени материи, които да не ни навредят, особено с този задимен пушек от цигарите, а и ако си направим леке по лесно можем да се отървем от петната ако е такъв цвят или поне няма да се забелязват много много.Черна рокля, няма как като чуем това словосъчетание от двете думи да не се сетим и за парфюмът. Но на тези поводи е добре да сложим и някакъв цвят, за да се открояваме от цялата тази тълпа. Мастило имат страхотни песни и с удоволствие бих отишла на техни концерти!

    ОтговорИзтриване
  25. Разбира се, че има и рискове, точно от такива нацапвания или тази неприятна цигарена миризма, която всякаш попива не само в дрехите с които сме, но и косите ни миришат ужасно силно. На тези коледни партита червеното е подходящ цвят. Нали казват, че то носи щастие за през следващата година. Но няма спор, че черната малка рокля си е класика в жанра и едва ли някога ще има друг цвят или модел, който да го измести.Хубаво е да избираме по светли цветове особено ако нашият стил на обличане е по тъмен и на такива поводи със сигурност ще бъдем много по интересни и неочаквано облечени.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.